Kunstschilder Ronald Bruynoghe in Sint-Amandsberg: schilderijen, schetsen en tekeningen

Ronald Bruynoghe heeft van het Begijnhof op een steenworp van hartje Gent niet enkel zijn thuis gemaakt, maar ook zijn muze. In het ruime atelier werkt Ronald, als kunstschilder in Sint-Amandsberg al zijn ideeën uit. Zijn grootste inspiratiebron is het Bijbelse Woord. Dit maakt de kern uit van de kunst die hij wil brengen.

Aan één werk, een vierluik, is de kunstschilder al jaren bezig: ‘ Kerstening van Rusland’. In 1987 zette hij de eerste streep van het werk op doek. Het schilderij is gaandeweg een levenswerk geworden dat zowat alles samenvat waar de kunstenaar voor staat.

Zoektocht naar de juiste kunstvorm

Ronald Bruynoghe heeft er al een lange zoektocht opzitten naar de juiste kunstvorm. Je kunt de twee belangrijkste periodes in zijn leven ook ontdekken op deze website: The Magical Pencil en After The Magical Pencil.

Bruynoghe schildert niet alleen, maar hij heeft ook heel wat tekeningen en schetsboeken op zijn conto. Op zijn website kom je ook heel wat meer te weten over zijn leven in de biografie en over zijn werken in uitvoering.

Neem even contact op

Je kan ook steeds met kunstschilder Ronald Bruynoghe in Sint-Amandsberg contact opnemen via de contactpagina.

Love is the bridge
to Reality